реклама

реклама

Низку питань поточної життєдіяльності міста розглянув виконавчий комітет міської ради під час сьогоднішнього засідання, яке провів перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

4a71bf6f84f7ccd2fa3c3aff04490c668dd86759

Зокрема, проголосували за внесення змін до бюджету територіальної громади. Серед іншого, передбачили 15 млн грн. на виплату одноразової грошової допомоги членам добровольчих формувань (по 15 тис.грн), перерозподілили кошти по департаменту охорони здоров’я та медичних послуг і департаменту освіти та гуманітарної політики, передбачили 2,9 млн грн. на харчові набори для найбільш незахищених верств населення, передбачили кошти для КП «ЧЕЛУАШ» на поточний ремонт зливової каналізації та ін.

Відповідні зміни внесли і до програми соціально-економічного і культурного розвитку.

Також виконавчий комітет розглянув питання про збільшення розміру одноразової допомоги за заслуги перед містом переможцям та призерам Олімпійських ігор. Виконком підтримав пропозицію, тож за І місце спортсменам надаватимуть 500 тис.грн., за ІІ місце - 300 тис. грн., за ІІІ місце - 100 тис. грн.

Серед іншого, виконавчий комітет дозволив КП «ЧЕЛУАШ» використання паливно-мастильних матеріалів з матеріального резерву. Це пов’язано зі складною ситуацією із паливом у країні.

Під час засідання розглянули питання підтримки суб’єктів господарювання у сфері розміщення зовнішньої реклами. До 30 червня їх звільнять від сплати до бюджету, натомість вони мають привести свої рекламні конструкції до належного стану.

Про це інформує Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Антон 08.06.2022 09:01
Нарешті лафа настала бабло ділити: без депутатів та журналістів міждусобойчик влаштували....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ЮЗР 07.06.2022 20:31
Тралики лучше б купили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100