реклама

реклама

У межах волонтерського проєкту “Наша підтримка – запорука перемоги” вихованці Комунального закладу “Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради” відвідали воїнів Збройних сил України, які наразі перебувають на лікуванні та реабілітації після тяжких боїв за незалежність держави.

285693801_542236384237859_2499077563419285987_n-768x576

Педагогічний колектив,  батьки та вихованці долучилися до участі в проєкті: підготували малюнки, створили обереги.

Щоб підтримати наших військових під час зустрічі діти виконали українські пісні,  продекламували патріотичні вірші.

Ми безмежно вдячні нашим захисникам за кожен ранок, тому з радістю відвідали військових. Слава Україні! – розповідають у Черкаській спеціальній школі.

Довідково:

Метою проєкту “Наша підтримка – запорука перемоги” є моральна підтримка поранених українських захисників, які перебувають на реабілітації у закладах охорони здоров’я.

У рамках ініціативи учні закладів освіти та вихованці гуртків закладів позашкільної освіти спільно з педагогами виготовляють обереги та поробки, малюють малюнки, пишуть листи-підтримки для воїнів, купують солодощі для поранених бійців, які перебувають на реабілітації у закладах охорони здоров’я. Діти та педагоги передають подарунки воїнам, а за можливості особисто відвідують їх у закладах охорони здоров’я.

Як долучитися? Можна виготовити обереги та поробки, намалювати малюнки, написати листи-підтримки для наших захисників, поранених бійців, які саме зараз перебувають на реабілітації.

Тривалість проєкту визначатиметься відповідно до потреби.

Про це йдеться на сайті Черкаської ОВА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100