реклама

реклама

Сьогодні у Чигиринській міській територіальній громаді побував Сергій Поліщук, першого заступника начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу (Полтавська та Черкаська області). Про це інформує в ФБ мер Чигирина Віктор Харченко.

Під час робочої зустрічі обговорили поточну екологічну ситуацію в громаді та основні питання екологічної ситуації щодо охорони та раціонального використання водних ресурсів, санітарного очищення, протидії спалювання рослинності, зелених насаджень, впорядкування сміттєзвалищ на території громади.

286890996_315495107408374_7734376624400054811_n

«Разом узгодили подальші спільні кроки Чигиринської міської територіальної громади та Державної екологічної інспекції щодо реалізації в громаді державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища й природних ресурсів. Спільно напрацювали план заходів для подальшої співпраці.

Зі свого боку, Сергій Анатолійович надав консультації та відповіді на запитання щодо дотримання природоохоронного законодавства у територіальних громадах та запропонував створити постійну комісію з екологічних питань, яка працюватиме в адміністративних межах громади», - пише мер Чигирина

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100