реклама

реклама

Виконувачем обов'язків головного лікаря КНП Черкаської обласної стоматологічної поліклініки став лікар із багаторічним стажем Ярослав Коваленко.

DSC_0864

Ярослав Олександрович закінчив Українську медичну стоматологічну академію в Полтаві, стажувався у США, Італії та Німеччині. Він працював в Оршанці, обласній та міській стоматологічних поліклініках, також  вів приватну практику.

- Ви знаєте цю людину не один рік. Він - професіонал своєї справи, тож співпрацюйте й допомагайте один одному. А вже після перемоги України в цій війні проведемо повноцінний конкурс на посаду головного лікаря стоматполіклініки, - звернувся до колективу закладу перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко.

Вже колишній керівник Іван Коваленко віддав 46 років обласній стоматполіклініці. Він працює тут фактично з її створення, однак цьогоріч вирішив звільнитися й вийти на заслужений відпочинок.

DSC_0873

- Вважайте що нічого не сталося, все йде як і було. Головне - триматися, належно надавати допомогу пацієнтам, особливо військовим. Всі питання вирішуйте без емоцій,  як ми працювали раніше. Щиро бажаю всім доброго здоров'я, щастя, миру й злагоди. Нехай у вашому житті зустрічаються лише хороші люди, так як мені пощастило з вами всіма в колективі, - додав Іван Коваленко.

Роман Сущенко подякував Івану Олексійовичу за роботу і вручив Почесну грамоту Черкаської обласної ради за сумлінну працю, відданість справі та професійну майстерність

- Ваш керівник - це людина, яка фактично створила цей заклад багато сил вклала у поліклініку та колектив. Він вирішив, що свою місію виконав і з честю може піти на відпочинок, - додав Роман Сущенко.

Зміну керівництва деякі працівники зустріли зі сльозами на очах, вручили багаторічному очільнику поліклініки квіти і подякували за співпрацю. Новим очільником колектив також задоволений, оскільки не один рік з ним працюють пліч-о-пліч.

Пресслужба Черкаської обласної ради

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Л 12.06.2022 14:48
А що це за порада :

"Головне - триматися, належно надавати допомогу пацієнтам, ОСОБЛИВО військовим"

А якщо людина не військова, то можна НЕналежно надавати допомогу?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Удивительно 12.06.2022 08:17
поликлиника коммунальная,т.е.как бы находится во владении громад черкащины ,а цены коммерческие для этих самых громад.Кто бы не возглавлял эту поликлинику,дин озавр или новые проходимцы,конт роль от государства за ценообразование м в таких учреждениях должен присутствовать, а не продвижение своих людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Поликлиника 11.06.2022 17:36
Цитую Олег:
Будем честные вырвать зуб только можно а вот лечить только частные. В областной19 век, хоть и запись но живая очередь, отношения никакое

"Ортодокс".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Микола 11.06.2022 04:33
Ярослав Коваленко............................ З поліклініки треба тікати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Ром 10.06.2022 19:20
46 рокiв Олексiйович просидiв, малувато щось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Олег 10.06.2022 18:50
Будем честные вырвать зуб только можно а вот лечить только частные. В областной19 век, хоть и запись но живая очередь, отношения никакое
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100