реклама

реклама

У польській Лодзі українська збірна здобули впевнену перемогу над командою Вірменії. Один із голів забив вихованець черкаського футболу Віталій Миколенко.

Три дні тому синьо-жовті розпочали свій шлях у Лізі націй із перемоги над Ірландією в Дубліні (1:0). Тепер же збірна України проводила перший домашній матч у групі 1 і через російське вторгнення змушена була приймати Вірменію в Лодзі. Попри це, чимало українських та польських уболівальників зібралося на стадіоні ЛКС із синьо-жовтими прапорами, пише Черкаський спорт

Українці з початку матчу заволоділи м’ячем і грали гостріше, тоді як вірмени, максимально притиснувшись до власного штрафного, сподівалися на контратаки й закидання вперед.

На початку другого тайму Пятов вчасно підставив ногу й завадив Оганесяну здійснити небезпечний простріл. Після цього на авансцену вийшов Маліновський, якому знадобилося декілька ударів для пристрілки, щоб на 61-й хвилині таки відправити м’яч у сітку. Караваєв здорово підключився й віддав пас, Яремчук пропустив, а Руслан завершив класним ударом. 1:0.

Коли гості почали частіше атакувати й підтискати, синьо-жовті дуже вчасно забили вдруге. На 77-й хвилині Удо перервав передачу Караваєва з флангу, але м’яч знову опинився в Олександра, який пробив Юрченка ударом із лівої. 2:0.


На цьому наші хлопці не зупинилися й довели рахунок до розгромного. На 84-й хвилині після закидання від Забарного із глибини Монрой вибив м’яч точно на ногу Миколенку, від якого той влетів у сітку. Дебютний гол Віталія за національну команду, і – 3:0.

Також у звітному поєдинку взяв участь ще один черкащанин – Артем Довбик, який вийшов на заміну на 70 хвилині мату.

Таким чином, підопічні Олександра Петракова зуміли підібрати ключі до насиченої оборони вірменів, забивши три м’ячі, а Пятов у знаковому для себе поєдинку зберіг свої ворота на замку. Далі на синьо-жовтих очікує наступний домашній матч Ліги націй, проти Ірландії, який пройде в Лодзі 14 червня.

Ліга націй. Дивізіон В. Група 1

04.06.2022

Вірменія – Ірландія 1:0

08.06.2022

Ірландія – Україна 0:1

Шотландія – Вірменія 2:0

11.06.2022

Україна Вірменія  3:0 (0:0)

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100