реклама

реклама

Майстер спорту України з легкої атлетики, неодноразовий переможець та призер міжнародних змагань і чемпіонатів України з легкої атлетики у бігові на 400 м з/б, як і багато наших співвітчизників у складний для України час став на її захист. Нещодавно Денис вдруге став батьком, з чим його щиро вітаємо, але сина батько поки ще не бачив.

1-0906_n

– Денисе, коли і при яких обставинах ти став воїном Збройних Сил України?

– Я підписав контракт з Національною гвардією України в серпні 2020 року. На змаганнях представляв військову частину 3011 міста Кривий Ріг.

– Колись міг собі припустити, що захищатимеш рідну землю із зброєю у руках від росії?

– Перші тривожні ознаки початку конфлікту я почав помічати в квітні 2021 року, коли деякі військові та політичні експерти почали висувати припущення про початок війни і показували на картах ймовірні варіанти російського наступу. Але я до останнього не вірив, що це станеться!

– Чи допомагає на військовій службі твоя фізична підготовка, а особливо легка атлетика?

– Звісно є переваги в хорошій спортивній формі, при тривалих переходах в повному обмундируванні. Однак військова справа це не лише гарна фізична форма, це й тактичні вміння, вміння швидко реагувати на обставини, які швидко змінюються. Але спорт в будь-якому разі дуже допомагає.

– За чим найбільше сумуєш із того мирного життя?

-Найбільше сумую за сім‘єю!!! Я служу в іншому місці і за весь час війни бачив рідних 2 рази, хоча знаю й тих хто взагалі не бачився з рідними, тому гріх жалітися. В мене нещодавно народився син, якого я ще не бачив. Також старший син і дружина дуже сумують і я за ними також! За батьками теж сумую. Ну і звісно за змаганнями! Дуже хочеться ще повиступати на міжнародних стартах! Впевнений, що наша перемога буде скоро і ми всі станемо сильнішими і турботливіші один до одного як нація, і зможемо повернутись до любого нам мирного життя!

-Усі українці чекають якнайшвидшого завершення війни. На твою думку коли це станеться?

-Важко прогнозувати дату кінця війни, але впевнений, що перемога буде за нами! Слава Україні!

Пресслужба МСК «Дніпро» (Черкаси)

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100