реклама

реклама

Як долати наслідки психотравм та надавати психологічну допомогу вчилися сьогодні працівники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області. Актуальний захід в інтерактивному форматі організували та провели викладачі Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України.

287613996_5244931368887372_6300113877239468112_n

Про це повідомляє пресслужба Служби судової охорони Черкащини.

Зокрема, Ганна Савенко, Андрій Маслюк та Анжеліка Фарафонова розповіли про перебіг стресових та травмівних ситуацій, їхній вплив на психіку людини, окрему увагу звернули на формування навичок психологічної підтримки і реабілітації. Кожен із учасників заходу онлайн мав змогу застосувати техніки боротьби зі стресом, емоційним вигоранням та кризами, поділитися власним досвідом виходу зі складних ситуацій.

Викладачі порекомендували слухачам методи подолання панівних станів: позитивно мислити, використовувати тілесні практики, самомотивувати себе та раціонально організовувати власний відпочинок. У черговий раз дякуємо Національній школі суддів України за організацію та проведення корисного заходу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100