реклама

реклама

Завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” ( “Джура”). У ньому взяли участь 26 роїв середньої вікової групи та 34 рої старшої вікової групи, виховники та керівники роїв. Про це інформують в управлінні освіти і науки ОВА.

WhatsApp-Image-2022-06-17-at-16.51.45

Цьогорічні змагання особливі, адже до участі були запрошені не лише переможці І етапу гри “Джура”, але і всі бажаючі серед роїв середньої та старшої вікових груп. Згідно з програмою обласного етапу гри “Джура” відбулися онлайн-вікторини “Рятівник”, “Джура-Захисник України”, “Відун”; етапи “Діяльність куреня”, “Книга звитяг”, онлайн-зустрічі з таборовою старшиною, захисниками України; гутірки з історії України та психології;

Також у рамках ІІ етапу відбувся пісенний челендж “Хай лине пісня українська поміж нас”, який об’єднав не лише всіх бажаючих джур Черкащини, а ще й джур Сумщини й Харківщини.

За умовами цьогорічних змагань не визначаються переможці й призери в загальному заліку, а лише у вікторинах та етапах гри.

Нагадуємо, що світлини, дописи з відгуками, емоціями, враженнями, результатами ІІ етапу гри “Джура” розміщено за хештегами #джура_2022 #джура_2022_Черкащина #ОЦТКІЕ_Черкаси

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100