реклама

реклама

У Кропивні та Щербинівці почали створювати нові локації для літнього відпочинку місцевих. Вже завезли пісок. Планують зробити вбиральню, поставити альтанки з лавками. Головна мета, за словами старости Олександра Кипича, щоб батьки з дітками біля річки змогли комфортно проводити час, пише zoloto.city

— У Щербинівці вже облаштували зону відпочинку. Зібралися селяни, розгорнули завезений пісок, зробили пляж. У минулому році річку розчистили, раніше там було поросле болото, тепер практична й зручна локація, - розповів Олександр Вікторович. З технікою допомогла міська рада, подають руку помочі ТОВ «Гранекс-Черкаси» та місцеві одноосібники Михайло Кузьменко та Анатолій Ярмола.

o_1g606e6pq1cpb17361vpl1g0bi5141

Наразі всі сили селян задіяні для організації рекреаційного місця у Кропивні. Охочих запрошують з лопатами й граблями долучитися до літньої толоки - розгребти пісок та створити ще одну чудову локацію, спуск з Парижа біля Ложки.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Просніться, дядьку! 21.06.2022 11:30
Староста села вважає, що: "Наразі всі сили селян задіяні для організації рекреаційного місця у Кропивні". А насправді селяни живуть своїм важким повсякденним життям, думаючи про себе і державу. У них рекреаційні місця - на полі і городі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Скромний інкогніто 20.06.2022 16:03
Підїзди просто необхідно заасфальтувати, а пляж й зону відпочинку викласти плиткою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100