Подвійне свято – 69 років із дня визволення Золотоноші від німецьких загарбників та 436 років із часу заснування міста – відзначали днями в Золотоноші.


Народний депутат України Богдан Губський серед золотонісців вже як свій – з цим краєм його пов’язують десятиліття співпраці та сотні добрих справ. Вклонився пам’яті полеглих, віддав шану живим, вітав ветеранів, які цього дня зібралися в центральному парку міста, повідомляє прес-служба народного депутата.

Системна турбота про ветеранів Золотоноші вже стала частинкою життя Богдана Губського: на знакові свята він вітає кожного особисто, а недужих та хворих провідує вдома. Тож і цього дня він не забув ветеранів, а ветерани – його: запросили спробувати фронтової каші. За одним столом куштували кашу, ділилися спогадами, планами на майбутнє.

Художня частина свята, з виставками, святковим концертом, нагородженням кращих людей міста пройшла в парку імені Шевченка.

Та найгамірніше було від дітвори на новому сучасному дитячому майданчику, щойно відкритому за ініціативи Богдана Губського в рамках його чинної програми «Здоров’я нації».

Парламентарій, який є почесним громадянином Золотоноші, сказав:

– Приємно, що Золотоноша – це місто, яке щороку молодшає. Доказом тому є багато молоді та дітей на вулицях міста. Більше десяти років пов’язують мене з цим містом – весь цей час я був з жителями Золотоноші, зустрічався із ветеранами, освітянами, медиками, в трудових колективах, щоб окреслити коло проблем та способи їхнього вирішення. Разом з громадою можна багато досягти і я готовий і надалі працювати на її благо.

Богдан Губський присвятив весь святковий день спілкуванню з золотонісцями – в будь-якому куточку міста до нього підходили люди, віталися та вітали зі святом, адже він в Золотоноші – не просто гість.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100