реклама
Sucurity Police

реклама

Генеральний директор видавництва «Бліц-інформ» та шеф-редактор журналу «Бізнес» Володимир Чеповий, який захищав Україну від окупантів, загинув на фронті.

f62d8ab-chepovyj690

Про це повідомила речниця заступника голови Київської міської державної адміністрації Людмила Шикота, інформують у НСЖУ.

Володимир Чеповий на Черкащині відомий участю в організації бізнес-форумів, у створенні обласної Агенції регіонального розвитку, яку деякий час очолював.

«Як багато їх стало. Цих новин про смерть. Сьогодні підтвердили, що у бою загинув генеральний директор видавництва «Бліц-інформ», шеф-редактор журналу «Бізнес», автор проекту «Бізнес 100». Енергійний, веселий, активний Володимир Чеповий. Такий ініціативний, відкритий, такий живий завжди…» – написала Шикота.

Як повідомив у своєму Facebook політолог, керівник Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик, Чеповий пішов на фронт добровольцем ТрО і загинув у перші тижні червня. Тіло лише вчора ідентифікували.

«Я кілька раз сідав за його книгу «Перехрестя». А коли прочитав і виникла потреба обговорити… почалася війна… Він був візіонером, мотиватором, проповідником. Постійно створював середовища довіри та соціального бізнесу. Але його ідеї випереджали свій час. Бізнес лише зараз, з поч атком масштабної війни, наблизився до розуміння такого повороту, опинився на тому Перехресті, про який говорив Чеповий», – написав Віталій Кулик.

Колега Чепового, нині шеф-редактор видання Galka.if.ua Вадим Войтик зазначає, що чи не половину свого трудового стажу працював із Чеповим.

«У «Бліц-інформі»,  в Медіа Інвест Групі, в «Галицьких контрактах», в КнигаУА. Було ще кілька проєктів запланованих, але зупинених на різних стадіях. Тобто роками я в міру своїх сил помагав йому вести ту саму чесну гру, а він мені – професійно і особисто рости… Володя був дуже світлим чоловіком. За пару днів до його загибелі, я його вітав з днем народження. Він не міг говорити, каже – я в армії», – пише Вадим Войтик.

Володимир Чеповий - уже 34-тий медійник, який загинув з часу повномасштабного російського вторгнення у 2022 році.

Володимир Чеповий народився 19 травня 1967 року в селі Цимбалівка Хмельницької області, а дитинство провів у Черкасах.

У 1990 році залишив військову службу та з групою колишніх офіцерів заснував видавництво «Бліц-інформ». Чеповий – автор книжок «Бізнес – найчесніша гра», «Я прокинувся щасливим», «Перехрестя», «Твоє щастя – вибір нової Цивілізації».

Йому було 55 років.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+20 #1 іван 22.06.2022 12:04
боже яка втрата, смерть окупантам! слава героям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100