У селі Білозір’я Черкаського району в дитячому навчальному закладі «Червона шапочка» на районному рівні відзначили День працівників дошкілля.

Для вихованців дитсадка це свято стало подвійним, адже вони ще святкували день народження нової групи, яка зможе прийняти 25 малят.

В урочистостях взяли участь голова Черкаської райдержадміністрації Євген Влізло, голова районної ради Микола Смірнов, начальник відділу освіти РДА Анатолій Шовкопляс, уродженець села Станіслав Шмагайло, за кошти якого відремонтовано та відкрито приміщення, завідуючі дошкільних установ району та громадськість села.

Керівники району та гості відвідали виставку прикладного мистецтва, у якій взяли участь усі дошкільні установи краю, оглянули матеріально-технічне забезпечення груп.

Євген Влізло привітав присутніх із відкриттям другої групи в садочку, відзначив роботу сільської ради, всіх, хто допомагав і підтримував цей процес. Щиро побажав селу процвітання, а діткам – рости здоровими, вихованими, на радість батькам і всій громаді.

– Районна влада завжди радо підтримує громаду в питаннях відкриття дитсадків чи додаткових груп. Соціальний захист усіх верств населення є основним гаслом ініціатив Президента Віктора Януковича, над втіленням яких працює кожна гілка влади, – зазначив очільник району.

Начальник відділу освіти РДА Анатолій Шовкопляс, підкреслив, що відкриття додаткової групи у «Червоній шапочці» дозволить дещо зняти проблему черговості у Білозір’ї.

– Загалом після відкриття додаткової групи «Червону шапочку» відвідуватимуть близько 225 дітей, – додав він.

Прокоментував подію і голова районної ради Микола Смірнов:

– Відвідини Білозір’я ще раз засвідчили: успіхів домагаються там, де є співпраця і бажання всіх, хто вболіває за долю села і його людей, особливо керівників, працювати на результат в інтересах громади.

Кращим працівникам дошкільних установ керівники району вручили грамоти райдержадміністрації та районної ради, повідомляють у прес-службі Черкаської РДА. А маленькі білозірці дякували за чудові подарунки, співали пісні та дарували гостям щасливі посмішки. Батьки ж, дякуючи за відкриття другої групи, жартуючи, запевняли, що невдовзі доведеться відкривати і третю.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100