реклама

реклама

Працівники Управління карного розшуку затримали зловмисників. Чоловіків помістили під варту. Слідчі розслідують кримінальне провадження.

290350386_1379765192509010_887087948964533238_n

Повідомлення про шахрайство до Черкаського районного управління поліції надійшло 20 червня, інформує пресслужба поліції Черкащини.

Жінка розповіла, що о 17:00 на її міський телефонний номер зателефонував невідомий з розповіддю про лихо, яке нібито трапилося з її дочкою. З його слів, дочка потрапила у ДТП, сильно травмувалася та для її лікування потрібні кошти.

Невдовзі до потерпілої додому прийшов незнайомий чоловік, якому вона передала 42 тисячі гривень та 850 євро. Вже після того, як незнайомець пішов, жінка зв’язалася з рідними й дізналася, що насправді нічого лихого не сталося, а її ошукали. Вона одразу зателефонувала на спеціальну лінію 102 та передала орієнтування правоохоронцям.

Оперативники Управління карного розшуку спільно з працівниками відділу кримінального аналізу ГУНП в Черкаській області встановили та затримали зловмисників у процесуальному порядку відповідно статті 208 КПК.

Ними виявилися 39-річний уродженець Донецької області та 46-річний уродженець Луганської області.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури 39-річному чоловіку оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі, правоохоронцями проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на території Черкаської області та інших регіонів України.

Слідство триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100