реклама

реклама

Максимум зусиль докладають працівники державної лісової охорони Уманського лісгоспу, аби запобігти проявам лісопорушень. З цією метою розроблено ряд заходів та постійно здійснюються патрулювання лісових масивів.

З початку року мобільними рейдовими групами, до складу яких входять 24 представники державної лісової охорони, проведено 33 рейди. Під час патрулювань виконується профілактично-роз’яснювальна робота з громадянами, яким нагадують про розпорядження Черкаської ОВА «Про заборону відвідування населенням лісів», закликають дотримуватись усіх протипожежних правил, розповідають про відповідальність за порушення лісового законодавства.

290280451_1372985139779063_3366710721076583102_n

Лісівники Уманщини закликають усіх громадян бути свідомими, не порушувати заокни та вкотре наголошують, що на території області заборонено відвідування населенням лісів і в’їзд до них автомобільного транспорту та інших механізмів за винятком тих, що використовуються для потреб лісового та мисливського господарства, а також службовців, які забезпечують оборону держави, національну безпеку, охорону правопорядку.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100