реклама

реклама

Понад 500 жителів Черкас підтримали на сайті міськради петицію про продовження в місті роботи громадського транспорту. Отже, тепер її має розглянути сесія міськради.

Автобус

«Багато людей в місті мають проблеми з можливістю нормально дістатись додому після робочого дня, – йдеться у петиції. – У доковідний час можна було навіть після 23 десь доїхати. Так, зараз комендантська година. Але, впевнений, після 20:30 вже майже ніде не їздить. А якщо і їздить, то людина змушена йти багато кварталів. Як бути тим, хто не має власного авто, а на таксі не кожен готовий витрачатися щодня? Зробіть будь ласка так, щоб після 21 ще можна було доїхати додому, а не йти пішки 50 хв».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #3 Яків Миколайович 28.06.2022 13:57
Під час комендантської години пересуватися містом ЗАБОРОНЕНО. Якщо є підприємства, що мають дозвіл закінчувати зміну після настаня комендантської години - доставка працівників додому має здійснюватися власником підприємства. Люди, на дворі ВІЙНА,якщо хтось не помітив! Вештатися поночі - будете в мирний час. Заробляти кошти на продовженні робочого дня - ТЕЖ.
ЧОМУ поліція та міськвиконком не контролюють дотримання норм комендантьськог о часу підприємцями?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Ланос 28.06.2022 12:34
Ваша петиція-свисток в нікуди.Їздити до ночі маршрутки не будуть - це економічно невигідно. Ви ж не ходите даром на роботу :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Максим 28.06.2022 10:28
А какой смысл её поддерживать что б продлили? Я не вижу смысла ездить за 13 грн нереально дорого, я бойкотирую маршрутки ценна нереальная никогда в жизни не заплачу сколько за проезд!!! По этому мне все равно хоть до 15:00 пусть ходят хоть до 03:00 ночи все равно не заплачу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100