реклама
Sucurity Police

реклама

За створення дитячої спортивної школи взялися у Буцькій громаді Уманського району. Про це повідомив голова громади Сергій Залізняк.

290909482_1194550104680239_1850919524983467496_n

«Кожного вечора, пішки проходжуючись Буками, я бачу десятки дітей, які грають в м’яч, футбол, баскетбол на всіх наявних майданчиках, які вони собі створюють самотужки, – розповів селищний голова у соціальній мережі. – Ідея створення професійної дитячої спортивної юнацької школи не втрачала шанс бути реалізованою протягом усієї моєї роботи, але, на жаль, не все залежить лише від ідеї, а й від наявності дипломованого спеціаліста, який любить свою справу і вміє працювати з дітьми і молоддю».

Офіційним інструктором по спорту Буцької громади віднедавна став молодий фахівець Олександр Якубенко.

У межах проєкту-підготовки до створення повноцінної ДЮСШ планується пробний запуск спортивної школи, аби зрозуміти, як краще і комфортніше буде будуватись робота з дітьми в громаді та які спортивні смаки і таланти у дітей та молоді. Наприклад чи є у громаді потенціал та бажання дітей створити команду з футболу для дівчат.

Усі заняття для дітей-студентів пілотного проєкту Буцької ДЮСШ проводитимуться безкоштовно. Діти-студенти пілотного проєкту зможуть вступити в основну офіційну спортивну школу без відбіркових етапів. Основний вид спорту – футбол, суміжні – теніс та волейбол. Після Перемоги у війні селищний голова обіцяє, крім запуску повноцінної ДЮСШ, створити ще басейн та тренажерний зал.

Біля майданчику, який готують для спортивної школи, облаштовано бомбосховище за всіма стандартами безпеки, включно з наявністю там питної води та снеків, для комфортного перебування, яке було перевірено та отримало відзнаку від пожежної служби та визнано безпечним. На першому уроці дітям і батькам буде проведено інструктаж, що також буде корисно і для батьків, аби нагадати, що ігнорувати повітряну тривогу не можна ні в якому разі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100