реклама

реклама

Над наведенням ладу на дорогах і прилеглих територіях у Черкасах працюють робітники КП «ЧЕЛУАШ». Зокрема, з допомогою рециклера роблять аварійний ямковий ремонт. Аби уникнути появи нових ям, апаратом для санації швів намагаються вчасно заливати шви-тріщини, які з’являються на дорогах.

1s

Продовжують наносити розмітку на пішохідних переходах і вісьових лініях доріг. Нині на черзі – вулиця 30 років Перемоги і центр міста.

Ремонтують «лежачі поліцейські», встановлюють дорожні знаки. Постійно у 2 зміни спеціальним дорожним пилосмоком прибирають прибордюрні частини дороги.

Для зручності пішоходів установлюють повторювачі сигналу світлофора на пішохідних переходах та сигнальні маяки вздовж дороги, які допомагають водіям у темну пору доби. Такі підсвітки на сонячних батареях вже є на в’їзді до вулиці Сумгаїтської з дамби, на поворотах вулиці Козацька біля «Спортлайфу» та вул.Гагаріна біля Долини троянд.

5s_1

Цього тижня працівники КП «ЧЕЛУАШ» продовжать аварійно-ямковий ремонт вулиць, прибирання узвозів, зелених зон, прибордюрної зони та сходів, вивезення сміття, обстеження та очищення решіток колодязів мережі зливової каналізації.

«Сподіваємося, що найближчим часом наше підприємство зможе швидше і якісніше робти ремонт на дорогах, виконувати роботи не із вторинного асфальту після рециклера, а з асфальто-бетонної суміші, – говорить директор КП «Челуаш» Олексій Мельник. – Завдяки тому, що почали діяти зміни до постанови Уряду № 590, розширено перелік пріоритетних видатків бюджетів в умовах воєнного стану, зокрема, фінансування заходів з благоустрою населених пунктів та безперервної роботи, захисту й розвитку об’єктів критичної інфраструктури.

3s_1

Військовою адміністрацією вже підписано документи, визначено і затверджено перелік цих робіт. Тож невдовзі мають запрацювати асфальтні заводи, які видаватимуть нам асфально-бетонну сіміш, з’явиться можливість проплачувати асфальт. Це у десятки разів пришвидшить об’єми і якість робіт».

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Баба і Кіт 08.08.2022 22:06
Челуаш, коли переробите той жахливий ремонт мосту через проспект Хіміків? Скільки машин ще розіб'ють підвіску на тих горбах, що ви наляпали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ямковый ремонт 12.07.2022 11:45
Это святое! Богатство властолюбцев, вплоть до их правнуков, ямковым ремонтом прирастать будет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100