реклама

реклама

Незважаючи на воєнний стан, у Черкасах продовжують не лише піклуватися про поточну роботу комунальних служб, а й працювати над розвитком міста. Зокрема сьогодні міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступником Віктором Беззубенком провів нараду із проєктування набережної Черкас. У ній також взяли участь представники департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради і фірми-проектанта «SBM Studio», яка виграла тендер ще до початку воєнного стану.

55_62

Нині проєктування триває, і виникла необхідність узгодження робочих і технічних моментів. Набережна проєктується в єдиному стилі. Основна концепція проєкту – лугопарк. Тут планують зберегти автентичність та забезпечити комфорт. На набережній будуть рекреаційні, прогулянкові зони, пляжі, арт-обєкти. Розробляється окремий дизайн елементів благоустрою: урн, лав, ліхтарів, освітлення.

Під час наради наголошували на тому, що набережну необхідно зберегти у природньому ключі, і водночас наситити її таким чином, щоб людина могла прийти туди і впродовж дня мати певне дозвілля: погуляти, відпочити, перекусити і отримати максимум позитивних вражень.

«Війна обов’язково закінчиться, і нам нині потрібно працювати над тим, щоб після перемоги одразу розпочати розбудовувати наше місто, щоб воно ставало ще більш привабливим і комфортним як для жителів, так і для гостей Черкас», – зауважує міський голова Анатолій Бондаренко.

33_120

Важливо, що над розробкою набережної працює такий якісний проєктант, як «SBM Studio». Їхньому авторству належить багато архітектурних проєктів у Харкові, Києві, Дніпрі. Черкаську набережну вони обіцяють спроєктувати у тренді європейських  і світових архітектурних поглядів.

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+4 #8 Бендер 13.07.2022 16:23
Набережна для чинуш - просто блюдечко з голубою облямівкою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Пріоритет 13.07.2022 09:49
Більш важливих проблем у місті сьогодні немає? Опустіться на землю, роздобрілі на бюджетному забезпеченні кабінетні комбінатори.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Віктор 13.07.2022 01:13
Відчувається вовча хватка :roll: :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Дніпровський карась 12.07.2022 18:10
Напевно "SBM Studio" спеціалізується на держ замовленнях і гарно вміє працювати з чиновниками. Думаю, після першої зустрічі директор підійшов і сказав "Анатолію Васильовичу, можна з Вами окремо переговорити?". Анатолію Васильовичу "А як же, а як же!". І переговорили, стільки то % після оплати і актів. З держ замовленнями інакше не буває.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 ЮЗР 12.07.2022 17:51
Самое "основное" сейчас 8) раздерибанить Землю и получить откаты..Аэропорт уже доделали? ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 турист із-за бугра 12.07.2022 17:34
Хтось знає в Черкасах де починається і закінчується набережна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 олег 12.07.2022 16:10
Гроші самі себе не освоять, в кармани і гаманці бондаренка не застрибнуть. Тому і працює толік і К.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 юра 12.07.2022 15:40
Зелену воду нюхать? :lol: :oops: :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100