реклама

реклама

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну Олег Винник сприйняв дуже болісно. Про це свідчать звернення артиста до українського народу, де він висловив чітку громадянську позицію, передають Патріоти України.

Нагадаємо, Винник родом з Черкащини

Попри сподівання багатьох колег і шанувальників, співак не став робити гучні заяви, а обрав шлях ціленаправленої допомоги не напоказ. Як відомо, понад 20 років Олег Винник офіційно проживає за кордоном. Однак, навіть перебуваючи за кордоном, артист допомагає Україні. Наразі він проживає у Берліні, звіди допомагає українцям, а також проходить лікування. Проблеми зі здоров'ям у нього розпочалися ще до війни, через що артисту навіть довелося скасувати декілька концертів. За кордоном Олег Винник був змушений звернутися до фахівців. Наразі лікування продовжується, оскільки були загострення.

12221402__large

Попри певні проблеми зі здоров’ям, Олег Винник через свій благодійний фонд "Вовчиця" відправляє для ЗСУ автомобілі, яких нині на фронті не вистачає. Пошуком машин і їхньою купівлею виконавець займається особисто, а також стежить за процесом їхнього відправлення на всіх етапах до України, щоб все було чесно.

Публічно Олег Винник нічого не говорить про своє волонтерство, засуджує повномасштабне вторгнення країни-агресорки в Україну, та не бажає піаритися в час біди. Виконавець ще від 2014 року займає чітку позицію і не давав концерти у РФ.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 А нехай дасть дозвіл 13.07.2022 23:58
Шоб його "пєстні" теж можно було використовувати при допитах орків. Як це "йуний орел" раніше дозволив зі своїми. Це не гуманно, звичайно, але перший бал собі заробить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Чпок 13.07.2022 10:38
Якась заср*нська оправдалівка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100