реклама

реклама

У рамках програми «Перші на місці події» охоронці Феміди здобули знання та практичні навички з невідкладних дій надання домедичної допомоги з використанням медичних засобів та індивідуального оснащення.

5(1)

«Важливо, що коли працівникам доводиться надавати домедичну допомогу пересічним громадянам під час несення служби, такий курс навчання допомагає їм удосконалити свої навички практично та навчитися формувати чіткий алгоритм дій у критичних ситуаціях. Особливої актуальності набуває здобуття такого досвіду під час війни. Адже від своєчасно наданої домедичної допомоги залежить не лише успіх подальшого лікування, а інколи й життя людини», - будучи учасником заходу зауважив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко.

2(1)

Інструктори, які мають практичний досвід, організували для слухачів командну роботу з надання допомоги в різноманітних ситуаціях. Зокрема, слухачі практично відпрацювали навички надання допомоги людині під час травмування, удушення, утоплення, втрати свідомості, епілептичного стану, опанували поетапну техніку накладання турнікету на верхні та нижні кінцівки тощо.

Навчальні збори проходили на базі навчально-тренувального відділу Комунального некомерційного підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100