реклама

реклама

У Черкасах просять відмінити очне навчання в школах. Мовляв, в країні небезпечна ситуація і тому не варто наражати дітей на небезпеку. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради.

Автор петиції просить в умовах війни скасувати рішення про проведення очного навчання в школах міста.  “Очне навчання є небезпечним, навіть у тилових областях (трагічні події, які сталися в сусідніх областях цьому підтвердження). Підвали,тири у закладах освіти не надають 100 відсоткового захисту для дітей», – йдеться в петиції.

На переконання автора петиції, необхідність постійно спускатись в укриття вплине на якість навчання.

Протягом місяця петиція має набрати 500 голосів. Після чого її розглядатимуть на сесії Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Роман 23.07.2022 23:09
Цитую стас:
...Це не може вирішуватись по прихоті кількох незадоволених.Кожне питання-це напрямок роботи спеціалістів. Ви ж не стоїте під час операціїї над хірургом-Роби отак! Ні? А чому ?Специ...
Дозвольте запитати, Ви педагог? Нє? Чи може фахівець з безпеки? Нє? Чи може військовий фахівець? Теж нє? То нащо "стоїте під час операціїї над хірургом-Роби отак!" ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 стас 22.07.2022 15:19
Два роки діти споживають суррогат науки... А яке їхнє майбутнє,якщо дистанція не дає того рівня,як навчання в класі-адже відсутня змагальна складова,почутт я колективу тощо.І головне-контакт з вчителем! Вчитель тонко розуміє-сприймає учень матеріал,чи ,можливо щось треба змінити... І головне! Подивіться,де оті діти під час онлайн уроків? Батьки на роботі,діти саміпо собі... Це не може вирішуватись по прихоті кількох незадоволених.Кожне питання-це напрямок роботи спеціалістів. Ви ж не стоїте під час операціїї над хірургом-Роби отак! Ні? А чому ?Специ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Чпок 22.07.2022 14:57
У Дмитра граматика людини взагалі без освіти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Дмитро 22.07.2022 14:20
Не хочите -не ходіть. Ваші діти ітак майже імбіцили...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100