реклама
Sucurity Police

реклама

image У процесі перейменування черкаських вулиць стартує наступний етап – етап громадського обговорення. Розпорядження про його проведення вже підписав міський голова Анатолій Бондаренко. Триватиме воно впродовж двох місяців. У зв’язку з воєнним станом його проводитимуть шляхом електронної консультації та в письмовій формі.

Відповідно до статті 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», пункту двадцятого статті 42, частини восьмої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 та розглянувши протоколи засідань топонімічної комісії при виконавчому комітеті Черкаської міської ради від 20.04.2022 та 14.06.2022 щодо найменування та перейменування об’єктів топоніміки міста Черкаси, оголошується проведення громадського обговорення «Про найменування та перейменування об’єктів топоніміки міста Черкаси» у формі електронної консультації, пише прес-служба міськради Черкас

Організатор громадського обговорення: міський голова Бондаренко А.В.

Строк, місце та час проведення заходів, спосіб подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються в письмовій чи електронній формах до відділу підтримки громадянського суспільства: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 701; тел. 33-12-43, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення: заступник начальника управління інформаційної політики Черкаської міської ради – Дубовий О.М.

Термін прийому пропозицій: до 23.09.2022.

Термін оприлюднення звіту: до 07.10.2022.

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень).

Детальніше за посиланням.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Навігатор 23.07.2022 13:38
Треба зробити якийсь довідник з новими і старими назвами, бо без нього жителі Черкас у своєму рідному місті не можуть знайти потрібну адресу - аптеку, магазин, місце проживання тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Коля 23.07.2022 02:35
Ось нарешті важлива петиція без якої черкащанин не спали ночами.більше проблем у місті немає???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ЮЗР 22.07.2022 22:06
Влупыноса поменяйте..Да и Кишки)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100