реклама

реклама

Remini20220114132424437-scaled-2-1024x1001 «Чи є це кризою місцевого самоврядування в Уманській міській раді та Черкаській міській раді чи то є небажання спільно працювати з громадськістю. Питання мабуть скоріш за все риторичне...» - зауважує голова Черкаського правозахисного центру Тарас Щербатюк.

За його словами, пропозицію скоординувати зусилля по допомозі переміщеним особам у згаданих міськрадах зустріли вороже. На усну пропозицію зібрати усіх провайдерів, які працюють з переселенцями у владі надали відмову та показали свою не зацікавленість.

«Ми офіційно запропонували провести таку нараду. І що... Нашій організації було відмовлено у проведенні такої наради в день проведення самої наради! Тобто в черговий раз показано байдужість до піднятого питання! До речі лист з відмовою було отримано лише сьогодні, через тиждень від дати на яку запропоновано нараду! Але і це ще не саме цікаве!

За день до проведення заходу мене набрали представники різних підрозділів, які працюють з переселенцями та виявили зацікавленість у проведенні заходу! Однак, хтось із керівництва не забажав її проводити! Анатолій Бондаренко та Ірина Плетньова ми вам не вороги і не конкуренти. Пропоную все ж поєднуватися зусилля всіх сторін та працювати на результат!» – зазначає Тарас Щербатюк.

Подібні зустрічі відбулися в Золотоніській та Звенигородській громадах.

До слова, не так давно переселенців у Черкасах просили виїхати з гуртожитку. Черкаська ж влада запевняє: їм є де жити

Зауважимо, з біженцями за кордоном зараз спілкуються представники черкаської влади. Так там перебуває делегація. У Латвію поїхали заступниця мера Черкас Анастасія Чубіна, заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава, директорка департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірина Удод, заступниця директора департаменту освіти та гуманітарною політики Надія Євчак.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Ганна 26.07.2022 02:41
Коли владу цікавило життя простих людей, особливо якщо людина залишається на другий термін. Але і вибору особливо не було під час виборів,цей хоч щось робив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Ох... 25.07.2022 16:22
Одвічне пихате "хто вони такі .... "
Так казала польська шляхта по відношенню до запорожців, так казало руське дворянство, що до більшовиків, так казали комуністи що до диседентів, так кажуть ті хто при владі по відношенню до тих хто починає проявляти громадську активність.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100