реклама

реклама

Ситуація сталася вчора. Виклик у диспетчерську екстренки надійшов о 20:59. Мати повідомила, що батько побив дитину. До місця події терміново виїхала бригада швидкої, за 4 хвилини медики вже прибули на вулицю Небесної Сотні у Смілі. index

Про це повідомляє пресслужба КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

У квартирі перебували троє малолітніх дітей, батько з явними ознаками алкогольного сп’яніння і мати. Найстарша дитина лежала на ліжку і не реагувала на дотики при огляді медиками. Поліція вже була на місці події.

Фельдшер Олександр розповідає: «Батько нічого пояснювати не захотів. Мати, на скільки ми бачили, достатньої уваги до дитини не проявляла. Хлопчик тихенько лежав на ліжку, заляканий. На обличчі сліди крові, величезна гематома, око набрякло і не розплющується. При огляді на тілі були виявлені застарілі синці. На питання мої звуків ніяких не видає, киває лиш, що боляче. Ми його в ковдру загорнули. Він же малесенький, взяв, пригорнув та й поніс. Вже як забрали його в автівку швидкої – дав оглянути око. В лікарню так і їхали: я тримав побитого хлопчика, він притулився та так всю дорогу і мовчав. Колега тримав на руках іншу дитину, а мати тримала найменшу. Бо там їх залишати не можна було».

Маленького пацієнта доправили до Смілянської міської лікарні. Згодом транспортували до Черкаської обласної дитячої лікарні. Попередньо у хлопчика виявили підозру на перелом кісток носа, закриту черепно-мозкову травму та, ймовірно, струс головного мозку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100