реклама

реклама

Щоб новий опалювальний сезон розпочався вчасно та тривав без перебоїв, у Черкасах проводять гідравлічні випробування тепломереж. Їх перевіряють на міцність і щільність.

b143c_baa8_46a8_9f6d_8091518c7f0c_big

«Гідравлічні випробування – це метод діагностики, який дає змогу виявити і ліквідувати зношені ділянки мереж та запобігти появі пошкоджень під час майбутнього опалювального періоду. Наразі це дієвий запобіжний захід, який дозволяє заздалегідь виявляти критичні місця тепломереж. Адже справний стан трубопроводів є запорукою безпеки мереж та безаварійного проходження опалювального періоду», – зазначає в.о.директора департаменту ЖКК Сергій Отрешко.

Комунальне підприємство тепломереж «Черкаситеплокомуненерго» вже завершило випробування усіх мереж власних споживачів, залишилося перевірити близько 20% мереж споживачів Черкаської ТЕЦ. Проведені гідровипробування від котелень по вул. Євгена Кухаря, у мікрорайонах «Казбет»,  «Лісовий»,  районі колишнього кінотеатру «Мир», по вул. Смілянській, вул. Надпільній, у «Дахнівці», центрі міста, на ПЗР та в районі обласної лікарні. Всього за результатами проведення гідравлічних випробувань виявлено 166 пошкоджень теплових мереж, з них 13 на відомчих та безгосподарських мережах. Наразі вже  ліквідовано 110 поривів.

ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» проведено гідравлічні випробування 80% магістральних трубопроводів. Із 25 липня – розпочато черговий етап гідравлічних випробувань в р-ні «Д», вул. Різдвяна, вул. Чехова, частково по вул. Благовісній та вул. Надпільній.

Виявлено 60 поривів на магістральних теплових мережах, 57 з яких ліквідовано.

Тривають роботи з ліквідації пошкоджень на магістральних трубопроводах по вул. Нарбутівській, в районі магазину «Версаль» та біля КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги».

На сьогодні у зв’язку із проведенням гідравлічних випробувань та ліквідацією пошкоджень на теплових мережах у місті Черкаси 194 житлових будинки залишаються без гарячої води. Комунальники перепрошують у черкасців за тимчасові незручності.

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 стас 03.08.2022 10:07
Цитую Сліпим та глухим:
Коли ви нарешті побачите обідрані вже третій рік від теплоізоляції магістральні труби подачі теплоносія що проходить по КП Челуаш
Труби голі.Але ж-гроші Ваші!) Система збудована так,що Ваш голос-в ганчірочку.Але ж-мовчимо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Сліпим та глухим 02.08.2022 21:04
Коли ви нарешті побачите обідрані вже третій рік від теплоізоляції магістральні труби подачі теплоносія що проходить по КП Челуаш
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ЮЗР 02.08.2022 12:01
Суддя как "ремонтируют"по 30лет Победы уже 2месяца.. 8) то работники "спецы" В 10утра сьежаются..потусуются кое-как до 13часов а там и след их простыл..А главное з/п тикает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100