реклама
Sucurity Police

реклама

Процесуальним прокурором Черкаської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жительки Черкаського району, яка спричинила тяжкі тілесні ушкодження своєму співмешканцю, від яких він помер.

Досудовим розслідуванням встановлено, що жителька одного з сіл Черкаського району під час побутового конфлікту, який виник на ґрунті особистих неприязних відносин, нанесла кухонним ножем не менше чотирьох ударів своєму співмешканцю. Від отриманих тілесних ушкоджень, не прийшовши до тями, потерпілий помер. Швидка медична допомога, яка прибула на місце за викликом сусідів лише констатувала смерть потерпілого.

Наразі обвинувальний акт перебуває на розгляді в суді. За вчинення кримінального правопорушення, санкцією ч. 2 статті 121 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, ст. 6 Європейської конвенції про захист прав людини та основоположних свобод особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100