реклама

реклама

Головний державний інспектор Управління Микола Васенін провів семінар для начальника, заступника служби електропідстанцій, оперативних та оперативно-ремонтних працівників ПС 110/35/10 кВ «Умань» енергопостачальної організації.

Під час заходу обговорено питання запобігання травматизму під час оперативного обслуговування електроустановок працівниками. Наголошено, що до оперативного обслуговування електроустановок допускаються працівники, які знають оперативні схеми, посадові і експлуатаційні інструкції, інструкції з охорони праці, особливості обладнання і пройшли навчання, дублювання та перевірку знань Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

oblenergo-2-1024x768

На зустрічі учасникам підкреслено, що прийняття зміни, коли устаткування несправне чи є відхилення від нормального режиму його роботи, допускається тільки з дозволу особи, відповідальної за електрогосподарство підприємства, або оперативного працівника вищого рівня, про що робиться запис в оперативному журналі.

Микола Васенін наголосив, що оперативні працівники під час свого чергування є відповідальними за правильне обслуговування та безаварійну роботу всього устаткування на закріпленій за ними дільниці.

Детальніше про трудові відносини під час воєнного стану дізнайтеся на сайті https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/ та інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100