реклама
Sucurity Police

реклама

Правоохоронними органами Черкаської області постійно вживаються заходи щодо виявлення кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів і психотропних речовин та припинення злочинної діяльності.

Так, Черкаською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 26-річної черкащанки, яка вчинила кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання психотропної речовини та особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту та незаконний збут психотропної речовини.

293540764_1440105453104255_8197536046852481126_n

Слідством встановлено, що підозрювана, яка раніше вчинила злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, придбала задля подальшого збуту особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та психотропну речовину – амфетамін, які зберігала за місцем свого проживання. У подальшому частину амфетаміну збула іншій особі.

Черкащанці повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 198 480 грн.

Крім того, Черкаською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ще одного 36-річного місцевого жителя, який вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання психотропної речовини без мети збуту, незаконне придбання, зберігання психотропної речовини з метою збуту та незаконний збут психотропної речовини.

Підозрюваний, який раніше вчинив злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, придбав для вживання та з метою збуту психотропну речовину – амфетамін, яку зберігав при собі та за місцем свого проживання. У подальшому частину амфетаміну збув іншій особі.

Вказаному жителю міста Черкаси повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 198 480 грн.

Досудове розслідування у зазначених кримінальних провадженнях здійснювалося слідчими СВ Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській області.

Санкціями зазначених статтей Кримінального кодексу України передбачено покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100