реклама
Sucurity Police

реклама

Центр надання адміністративних послуг у Черкасах 3 серпня відзначає своє десятиріччя. Від двох кабінетів дозвільного центру у Черкаській міській раді — до окремого департаменту, яким нині він є, — така історія створення "Центру надання адміністративних послуг" у Черкасах.

297426942_500645835203259_4871377384267427740_n

Більше 600 черкащан відвідувало щодня Центр, а з початком повномасштабної війни кількість людей значно зросла, адже туди приходять багато вимушених переселенців.

Із часу відкриття ЦНАПу значно збільшилася кількість адміністративних послуг, які він надає: із 176 до 285. За рік тут опрацьовують майже 80 тисяч заяв, приймають близько 200 тисяч відвідувачів, співпрацюють із 28 суб’єктами надання адмінпослуг.

Спростився запис до електронної черги: вже 6000 черкащан активно користуються Viber чат-ботом ЦНАПу м. Черкас. У приміщенні ЦНАПу проводяться консультації фахівців з питань реєстрації місця проживання, нерухомого майна, діяльності юридичних та фізичних осіб; з питань будівельно-архітектурного контролю, архітектури та земельних питань.

Популярністю користується відділ оформлення біометричних документів. Усе більше громадян, у тому числі велика кількість переселенців, звертаються до нас щодо обміну паспортів громадянина України, закордонного, або й одночасного оформлення паспортів. У перспективі — запуск послуг для водіїв.

Завданням №1фахівці ЦНАПу сьогодні визначили для себе наповнення реєстру територіальної громади, оцифрування картотек для спрощення та пришвидшення надання онлайн-послуг мешканцям міста, зокрема через портал Дія.

«Рівно десять років тому ЦНАП м.Черкаси відкрив свої двері для відвідувачів. За цей час було докладено багато зусиль для того, щоб робота Центру стала злагодженим механізмом, а люди отримували якісні адміністративні послуги. Дякую колективу ЦНАПу за сумлінну працю і бажаю подальших успіхів у роботі. А нам усім – мирного неба над Україною», - зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

«Найбільша наша гордість – це наші працівники. Із початком повномасштабного вторгнення працівники ЦНАПу гідно зустріли виклики, які виникли, і одностайно і з перших днів долучилися до щоденної волонтерської роботи у Гуманітарному центрі Черкаської міської ради. А з нагоди 10-річчя ЦНАПу наші працівники вкотре стали донорами крові, аби допомогти пораненим бійцям. Пишаюся нашим колективом!» - говорить директор департаменту Олег Ткаченко.

Про це повідомляє сайт ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100