реклама

реклама

Юрія та Вікторії Лясовим, які залишили в небезпеці свого онука Андрія, що призвело до його смерті, судді змінили запобіжний захід із тримання під вартою на нічний домашній арешт.

1659529993-870

Про це повідомила речниця Черкаської обласної прокуратури Богдана Кулик, пише ЗМІ.ck.ua.

За її словами, прокуратура наполягала на триманні обвинувачених під вартою, та судом клопотання прокурора не задоволено.

"На цій стадії процесу прокурор не наділений правом оскаржувати рішення суду про обрання запобіжних заходів, а підстав для зміни запобіжного заходу через порушення покладених на обвинувачених обов’язків на цей час не встановлено", - зазначила вона.

Наступне судове засідання заплановано на 22.09.2022.

Нагадаємо, що 24 серпня до дитячої лікарні доправили семирічного хлопчика з тяжкими травмами. Він був у комі. Наразі триває розслідування смерті Андрія. Уже було звершено декілька експертиз, які показали, що хлопчик міг упасти з висоти та отримати травму голови.

Також відповідно до висновків експертизи, поранення на тілі дитини могли бути від укусів тварин. Раніше було з'ясовано, що, ймовірно, Андрій без належної медичної допомоги пробув близько 8-9 днів і якби рідні звернулись по допомогу до лікарів вчасно, то його можна було б урятувати.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 3 ст. 135 КК України - залишення в небезпеці малолітнього хлопчика, який через деякий час помер.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Тат 04.08.2022 23:32
Криша відпустила наркоторговців
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Сергій 04.08.2022 14:13
Да здравствует наш суд самый гуманный суд в мире..... на жаль
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров. 03.08.2022 23:11
Фактично щуку кинули у річку. Відпустили підозрюваних у вбивстві дитини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100