реклама

реклама

За участі прокурорів Черкаської обласної прокуратури винесено вирок у кримінальному провадженні стосовно жителя міста Сміли за виправдовування, визнання правомірною та заперечення збройної агресії російської федерації проти України (ч. 3 ст. 436-2 КК України).

293540764_1440105453104255_8197536046852481126_n

Вказана особа обвинувачувалася в тому, що у березні 2022 року, використовуючи власну сторінку в соціальній Інтернет-мережі  «Одноклассники»,  неодноразово розміщувала на ній матеріали, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії країни-окупанта проти України.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину,  запевнив суд, що про вчинене шкодує, а також пояснив, що є уродженцем та мешканцем Черкащини і не бажає приходу «освободителей».

За вироком суду вказаній особі призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим строком тривалістю 2 роки.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювалося слідчими УСБУ в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100