реклама
Sucurity Police

реклама

Малолітня зникла 3 серпня вранці. Її шукали рідні, поліція та жителі міста Чигирин. Того ж дня дівчинку знайшли завдяки спільним зусиллям.

297598077_1406558963162966_4782829344824747992_n

Про це інформує пресслужба ГУ НП Черкаської області.

Повідомлення про зникнення 13-річної дитини надійшло до поліції Черкаської області о 13:00 годині. Бабуся розказала, що вранці після сварки, онука зібрала власні речі та пішла з дому. Вона спочатку сама шукала малолітню та зрозуміла, що без допомоги поліцейських їй не впоратись.

На пошуки дівчинки було орієнтовано особовий склад поліції Чигирина, ювенальної поліції та поліцейських карного розшуку Черкаського районного управління поліції. Також, правоохоронцям допомагали шукати небайдужі громадяни та працівники органу місцевого самоврядування.

Завдяки спільним зусиллям дівчинку знайшли в селі Трушівці, Чигиринського району. На щастя, жертвою злочину малолітня не стала та не потрапила у лиху ситуацію.

Поліцейські провели з родиною профілактичну бесіду.

Дякуємо всім за небайдужість та допомогу. Об’єднавшись, ми разом зробили важливу справу — повернули дитину рідним.

Батьки, наполегливо просимо, вчіть дітей правильно діяти у надзвичайних ситуаціях. Розкажіть, яка б прикрість не трапилась, якщо вас немає поруч — поліцейський може прийти на допомогу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100