реклама

реклама

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього працівника пенітенціарної установи.

293540764_1440105453104255_8197536046852481126_n

За версією слідства колишня працівниця державної установи «Старобабанівська виправна колонія (№92)», жителька одного з сіл Уманського району, за місцем свого проживання незаконно зберігала на горищі господарської будівлі особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, для власних потреб, без мети збуту, та була викрита працівниками поліції.

Дії обвинуваченої органом досудового розслідування кваліфіковані за ч. 2 ст. 309 КК України, тобто незаконне придбання, зберігання наркотичного засобу без мети збуту у великих розмірах.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювалося четвертим слідчим відділом (з дислокацією у м. Черкасах) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Санкція статті передбачає покарання за вказаний злочин у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100