реклама

реклама

У приміщенні виявлено гральний стіл для покеру та гральний автомат, гральні карти, фішки та комп’ютерну техніку. Предмети, які використовувались у злочинній діяльності, були вилучені. Слідчі відкрили кримінальне провадження.


photo_2022-08-12_12-30-06

Підпільний заклад функціонував на вулиці Чехова в одному з кафе, повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

На місці події працювали оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області, поліцейські Черкаського районного управління поліції, працівники СБУ в Черкаській області, військовослужбовці та бійці батальйону поліції особливого призначення.

9 серпня, уночі в комендантську годину, в закладі знаходились 13 клієнтів, які вели азартні ігри на покерному столі. Відтак, у ході здійснення слідчих дій з приміщення вилучено гральний стіл для покеру та гральний автомат, гральні карти, фішки, комп’ютерну техніку та інше обладнання.

На відвідувачів поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 181 (азартні ігри в громадських місцях) КУпАП, а також представники центру укомплектування вручили повістки.

photo_2022-08-12_12-30-02

У межах кримінального провадження, розпочатого за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії за процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури. Сьогодні слідчі Черкаського районного управління поліції готують клопотання до суду щодо накладення арешту на вилучене майно.

Головне управління Національної поліції в Черкаській області попереджає, що правоохоронці продовжують відслідковувати ситуацію для припинення нелегального грального бізнесу та закликають громадян у разі виявлення функціонування закладів для азартних ігор повідомляти за номером «102». Також зазначаємо, що проводяться перевірки нічних клубів та інших закладів відпочинку. Ці заходи націлені на контроль за дотриманням громадянами та суб’єктами підприємницької діяльності вимог законодавства щодо недопущення порушень комендантської години у зв’язку із запровадженням воєнного стану. Оскільки робота розважальних закладів та закладів громадського харчування після 23 та до 5 години ранку заборонена.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100