реклама

реклама

Золотоніські лісівники провели робочу зустріч з рятувальниками щодо пожежної безпеки в лісових масивах. Працівники державною лісової охорони Золотоніського лісгоспу спільно з співробітниками Золотоніського районного управління ДСНС провели робочу зустріч, на якій обговорили заходи з попередження виникнення пожеж в екосистемах та проведення рейдових заходів.

300967883_378381121132529_7501802449956795033_n

Присутні обговорили питання посилення заходів щодо недопущення  виникнення лісових пожеж: проведення спільних навчань, здійснення роз’яснювальних бесід з населенням,  встановлення наглядної агітації, проведення профілактичних рейдів. Для ефективної взаємодії працівників державної лісової охорони та спеціалістів Золотоніської оперативно-рятувальної служби затверджено графік спільних перевірок та патрулювань з метою профілактики та недопущення виникнення лісових пожеж.

Лісівники та рятувальники закликають населення дотримуватися правил пожежної безпеки в екосистемах та наголошують, що за їх порушення передбачена не тільки адміністративна, а у певних випадках і кримінальна відповідальність. Тому ще раз нагадуємо – пожежу простіше попередити, ніж загасити. Наш спільний обов’язок – шанобливо ставитися до природи, тільки спільними зусиллями ми зможемо зберегти ліси від вогню та дійти до Перемоги!

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100