реклама

реклама

Секретар РНБО Олексій Данілов наголошує, що російському агресору має вистачити лише одного ресурсу – для виплати репатріацій Україні після перемоги нашої раїни у війні.

Про це він повідомив у Twitter

matvienko_01

Так секретар РНБО відреагував на провокаційну заяву спікерки Ради Федерації Валентини Матвієнко про те, що Росія "має ресурси для того, щоб завершити війну в Україні перемогою".

Данілов радить росіянам заощаджувати ресурси для репатріацій Україні за знищену інфраструктуру, поховання російських солдат, яких щодня сотнями знищують ЗСУ та для майбутнього процесу в Міжнародному кримінальному суді.

"Валентині Матвієнко. "Рабі, подножці, грязі Москви", людині без честі, проклятій своєю Батьківщиною, варто пам’ятати: Росії має вистачити тільки одного ресурсу – на виплати репарацій і контрибуцій Україні, на масові поховання своїх військових і на справедливість вироку Гаазького трибуналу".

Нагадаємо, Данілов процитував слова великого Кобзаря Тараса Шевченка, який сам з Черкащини. На жаль, з Черкащини і Валентина Матвієнко, яка якось зазначала, що жила у Черкасах до 17 років…

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Коля 01.09.2022 20:13
Вчилась в медичному коледжі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Віктор 01.09.2022 16:17
Ох, а скільки ще таких, як матвієнко топчуть українську землю і скільки їх хизуються тим, що вони рашисти, маючи українське коріння.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 місцевий 01.09.2022 15:56
закінчила сшN6, приїзжала на зустріч випусників, па...дла!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 ЮЗР 01.09.2022 15:03
Прости***ка 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100