реклама
Sucurity Police

реклама

Більше 50 тисяч переселенців прийняли Черкаси з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. У нашому місті вони не лише отримали належну допомогу, багато з них змогли стати корисними для Черкас. Про це та про життя Черкас в умовах воєнного стану розповів міський голова Анатолій Бондаренко у студії телеканалу «Антена».

«Черкаси достойно витримали навантаження від напливу великої кількості людей і показали, що ми місто – дружнє до переселенців. Водночас у нас зявилися представники професій, яких бракувало на наших комунальних підприємствах. Це професійні зварювальники, сантехніки, слюсарі тощо. Зараз ми думаємо над тим, як зробити, щоб професіонали залишалися в нашому місті. Можливо, це буде програма із забезпечення житлом працівників комунальних підприємств, не лише переселенців. Нині працюємо над переобладнанням приміщень, які стояли пусткою, під житло. Приміром, ведуться роботи з переобладнання одного з дитячих садків, приміщення колишньої дитячої поліклініки в тимчасовий шелтер для перебування людей, які постраждали від війни», – розповів Анатолій Бондаренко.

За його словами, міська влада не забуває і про черкащан.

«Ми прийняли програму підтримки малозабезпечених верств населення, видаємо продуктові набори. Крім того, велику роботу потрібно проводити із сім`ями загиблих на війні. Адже уже 57 черкащан поклали своє життя за Україну, це вдвічі більше, ніж із 2014 року до лютого цього року. Ми маємо зробити усе можливе, щоб родини загиблих не відчували себе обділеними увагою», – наголосив міський голова.

У Черкасах надають допомогу і для релокованих підприємств.

«До нашого міста вже переїхало офіційне представництво автомобілів «BMW», велике швейне підприємство. Ми радо прийматимемо усіх представників бізнесу, які хочуть працювати у Черкасах: готові прихищати, допомагати, вирішувати всі проблеми», – підкреслив Анатолій Бондаренко.

За його словами, Черкаси роблять усе можливе для наближення перемоги України. Місто не лише стає прихистком для тих, хто тікає від війни, але й активно допомагає фронту.

Переглянути відеозапис програми можна за посиланням:


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Василь 14.09.2022 15:04
Цитата: "ведуться роботи з переобладнання одного з дитячих садків, приміщення колишньої дитячої поліклініки"
Адресу дитсадка і колишньої поліклініки в студію!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100