реклама

реклама

У Канівську школу №1 імені Т.Г.Шевченка освіти завітали заступник Канівського міського голови Тетяна Жівотова і канівчанка, громадська діячка  із польського міста-побратима Хелмно Вікторія Гаєвська, яка передала ранці для учениць соціально вразливих категорій та частини волейбольної команди школи. Також учні школи отримали канцелярське приладдя.

Honeyview_IMG-3529

Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію Канівської міської ради.

«Разом з керівництвом міста Хелмно та його жителями, ми у такий спосіб хотіли привітати школярів з початком навчального року, передавши їм ранці та канцелярське приладдя. Дітки, успіхів вам у навчанні. Навчайтесь, розвивайтесь, особливо добре вчіть власну історію. І пам’ятайте, ви – наше майбутнє», – привітала присутніх учениць Вікторія Гаєвська.

На завершення візиту директор Канівської школи №1 Оксана Савченко вручила Вікторії Гаєвській малюнки від школярів та провела для гостей екскурсію  приміщенням закладу освіти.

«Щиро дякуємо нашим друзям з польського міста-побратима Хелмно за підтримку та небайдужість у цей непростий час. Саме завдяки єдності та підтримці – ми непереможні», – висловила вдячність громаді Хелмно заступник Канівського міського голови Тетяна Жівотова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100