реклама

реклама

Центр надання адміністративних послуг міста Черкаси планує розробити логотип, аби краще відбувалась ідентифікація установи.

308000718_182887300929280_6654426345859523906_n

Про це повідомляється на фб-сторінці ЦНАПу.

"Для більшої впізнаваності та ідентифікації ЦНАПу, ми вирішили розробити власний логотип. Для цього запросили проконсультуватися фахівців – представників навчальних закладів Черкас, де викладаються дизайнерські дисципліни", - розповідає директор Олег Ткаченко.

На зустріч завітали викладачі і студенти Черкаського національного університету ім.Б. Хмельницького, Черкаського державного технологічного університету, Східноєвропейського університету економіки і менеджменту ім. Рауфа Аблязова, Черкаського бізнес коледжу, Черкаського художньо-технічного коледжу та Андрій Поліщук, начальник відділу реклами та дизайну міського середовища.

У ході консультацій вирішено оголосити конкурс серед освітнього середовища Черкас на кращу розробку логотипу. Сам логотип оберуть під час голосування черкащани.

Усі охочі також можуть долучитися до конкурсу, подавши свої пропозиції на електронну адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Не перервіться 23.09.2022 11:23
Вкрай необхідне заняття знайшли для себе чиновники. Відразу видно, що працюють на межі можливостей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100