реклама Делікат

До початку наступного навчального року в Черкасах повинен з’явитися Музей науки. Таке завдання перед своїми підлеглими поставив міський голова Черкас Сергій Одарич під час вранішньої наради.

Сергій Олегович розповів колегам про свою вересневу поїздку до Польщі. Він поділився своїм захопленням Музеєм Коперника у Варшаві. Щось схоже мер вирішив створити і в Черкасах на базі колишньої тютюнової фабрики (Благовісна, 170). Новий черкаський музей має стати не просто міським, а й національним.

– Хочу, щоб з усієї України сюди їхали люди, щоб його відвідати! Він повинен бути таким, щоб міг примусити людей залишатися мінімум на два дні: ночувати, харчуватися, а на другий день «доходити» там, де не встигли за перший, – розповів Сергій Одарич.

Для участі в створенні музею цього тижня шукатимуть 5-7 вчителів зі шкіл, для яких у грудні навіть влаштують поїздку до Варшави, щоб вони побачили приклад.

– Треба обов’язково подивитися те, що «за кулісами», їхні майстерні тощо, – пояснив Сергій Одарич.

Також мер повідомив, що вже звернувся до ректора Черкаського державного технологічного університету Юрія Леги, щоб той допоміг з пошуком викладачів, які також «горять» популяризацією знань.

– Я б на базі «ТЕМПу» міг організувати виготовлення експонатів. Якщо є ще якісь варіації, давайте подумаємо. Думаю, і Олександр Згіблов (директор ВАТ «ТЕМП», – ред.) цим загориться, – прокоментував мер.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Kroton 09.10.2012 19:38
А хоч щось з раніше анонсованого доведено до кінця?
Ідей у мера море,а ДЕ результат?
Парки?Так вони убогі і програють навіть кіровоградським .
Про дороги не буду.
Бізнес проекти?Так він там ні при чому.
ПШИК є ПШИК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Черкассы 09.10.2012 12:39
Ша! Не надо ржать на мэра, это мы все тут умеем. Мечтателю-мечтателево...Це так романтично...Олегович,блин, шо,опять в Польшу захотелось?Ты ж только что оттуда! Варшава, Коперник...Тараканы в голове стоя не аплодируют?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100