реклама

реклама

Сьогодні на сесії міської ради депутати не підтримали петиції черкащан про зменшення вартості проїзду в громадському транспорті. Про це повідомляє «Вичерпно».

98d51f5cbad0b61644dc525ac981236c

Нагадаємо, в червні 2022 року вартість проїзду у тролейбусах стала 10 гривень, а в міських автобусах – 13 гривень. Після цього на сайті міської ради черкащани зареєстрували петицію з пропозицією зменшити вартість проїзду в тролейбусах та автобусах Черкас.

Депутати запевняють, що наразі це – економічно-обґрунтований тариф із урахуванням існуючих витрат на надання послуг із перевезень.

“Зменшення вартості проїзду збільшить навантаження на міський бюджет, у зв’язку з необхідністю компенсації різниці в тарифах, зведе нанівець переваги використання АСООП та погіршить в цілому роботу міського пасажирського транспорту, а можливо і взагалі зупинить його роботу”, – йдеться в пояснювальній записці.

Встановлення валідаторів у міських автобусах наразі триває. По завершенню налаштування та усунення усіх недоліків у роботі пристроїв у міському електротранспорті, ця система буде впроваджена і на міських автобусних маршрутах. Наразі лише троє перевізників дали згоду на встановлення валідаторів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Олег 29.09.2022 13:57
Гнать метлой эти дупутатов 13 грн это нереальный тариф нереально дорого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100