Баскетбольний клуб "Черкаські Мавпи" очолив новий тренер — Георгій Ступенчук. За інформацією пресслужби клубу, головний тренер анонсував зміни, які відбудуться у складі команди, пише Суспільне.

7f8ed9ec1731f2be

За словами Георгія Ступенчука, від гравців він очікує зміни в кращу сторону:

"Хочеться виступити якомога краще. Наразі іде лише процес набору, процес відбору людей. Та я сподіваюсь, він закінчиться в найкоротші терміни і можна буде приступати до повноцінних тренувань".

Зміни відбудуться й в складі команди, зазначив тренер. З його слів, до команди повернеться гравець вищої ліги Сергій Скіра, котрий відновився після торішньої травми.

"Здебільшого будуть нові гравці. Ми сподіваємось, що повернеться Микита Руслов. Можливо вже найближчими днями і це буде нам підмога досвідченого гравця. Ми потребуємо високих гравців. Будемо шукати! По розмовах з тренерами інших команд, ситуація  така сама як і у нас. Здебільшого молодь. Гравців з досвідом дуже мало. Невідомо як вирішиться питання по Миколаєву, Кривому Рогу і Запоріжжю. Якщо вони відмовляться виступати в Суперлізі, то можливо на ринок вийдуть ще досвідчені гравці. Та поки що така ситуація. На разі ми шукаємо гравців з досвідом як і всі решта клубів. Сезон буде цікавий!", — прокоментував Георгій Ступенчук.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100