реклама

реклама

Депутати Черкаської міськради звернуться до представників Свято-Михайлівського собору щодо питання передачі паркової зони довкола собору у власність міста. Під час чергової сесії 29 вересня 26 депутатів підтримали це рішення, 8 депутатів не голосували, як і міський голова Черкас, інформували ЗМІ.

Сьогодні ввечері міський голова Анатолій Бондаренко вийшов в ефір у «Фейсбуці» і розповів про ситуацію:

– Депутати, напевно заскучали і їм хочеться зайнятися розмовами, то їм очисні потрібно передавати, то землю забирати. Друзі, ще раз кажу, питання передачі очисних вирішується не в Черкасах, а в Фонді держмайна! Мене ж сьогодні більше хвилює, щоб забезпечити роботою підприємство «Азот», де працює 4 тисячі наших працівників… Мушу констатувати, виборів немає, друзі… Давайте згадаємо тему стосовно вилучення землі в церкви московського патріархату. Кажу зразу – я за створення соборного скверу. Але хочу нагадати доблесним депутатам, чому відбувалася дискусія! Бо попередній депутатський корпус, попередні керівники мріяли і бажали напроти центрального стадіону побудувати автозаправочну станцію. Зразу кажу – такого не буде. Порізати, поділити все помножити. Цього не буде! Не буде ларків у Соборному парку. Можна не любити, як кажуть в народі, московських попів, але деякі депутати на жаль набагато не чистіші на руку, ніж пособники окупаційних військ! Оце коротко все! Зараз не вибори, бачу, заскучали, стартував політичний сезон, та я прошу займатися в підготовці до зими, а не політичні пусті дискусії! – виступив Анатолій Бондаренко.

photo_2022-01-20_19-49-35-1

реклама

Коментарі  

 
0 #2 СОЛДАТ 01.10.2022 19:36
Якось невпевнено толик нахилився перед попиком.Нахиляйся нижче толю- п..............................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 яків 01.10.2022 08:12
Вирішувати питання треба не з парком,а з московськими попами, яким в Черкасах не місце. А от віддавати парк на поталу нашим дутапетам - таки справді не можна. Бо московські попи залишаться, а парку не стане. Побудували храм - хай стоїть. Але - не москальский, а український! І хай буде парк, за яким має наглядати церковна громада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100