реклама

реклама

Черкаською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно одного із державних кадастрових реєстраторів Черкаської області за здійснення незаконної реєстрації землі (ч. 3 ст. 365-2 КК України).

За версією слідства вказана службова особа, зловживаючи своїми повноваженнями, з метою отримати неправомірну вигоду, за відсутності відповідних рішень органу місцевого самоврядування про надання дозволу на розробку та виготовлення технічної документації із землеустрою та інших необхідних правовстановлюючих документів, незаконно здійснила державну реєстрацію земельної ділянки, чим спричинила тяжкі наслідки інтересам територіальної громади  на суму 2 705 340 гривень.

З метою забезпечення збереження як речових доказів у кримінальному провадженні на вказані земельні ділянки накладено арешт.

Довідково: за вчинення указаного кримінального правопорушення обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна або без такого.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100