реклама

реклама

Пішла в засвіти директорка загальноосвітньої школи №5 Олена Євгеніївна Саєнко.

310986395_3296182183990357_7211207017242615354_n

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє директорка ЗОШ №28 Тетяна Скорик.

«Керівники шкіл міста Черкаси глибоко вражені тяжкою втратою: пішла в небесний світ раптово і дочасно у розквіті творчої енергії і життєлюбних сил директорка ЗОШ №5 Олена Євгеніївна Саєнко», – пише Тетяна Скорик.

Як повідомляє Черкаська міськрада, Олена Євгенівна закінчила Черкаський педагогічний інститут і Український фінансово-економічний інститут. За прикладом мами обрала педагогічний фах, і пропрацювала в освітянській галузі міста 23 роки. Викладала математику, обіймала посаду директорки Черкаської вечірньої школи та загальноосвітньої школи №5, вела активну громадську діяльність. Відповідальна керівниця, мудра наставниця, талановита вчителька, вірна подруга, мама, дружина.

У Олени Саєнко залишилася мати – директорка загальноосвітньої школи №8 Тетяні Борисівні Саєнко, батько, чоловік та донька.

Жінка перебувала у Черкаській обласній лікарні, розповіла для "Про все" її колега, очільниця ЗОШ №28 Тетяна Скорик.

"Вона хворіла на ковід і, ймовірно, це дало ускладнення, - каже Скорик. - 29 вересня вона ще була на урочистих заходах. А невдовзі після цього потрапила до реанімації. Лікарі розводили руками, бо не розуміли, чому стан складний. Її родина в тяжкому моральному стані. Мама Олени також нещодавно після ковіду і була нога зламана. У батька онкологія".

Поховають Олену Саєнко завтра, 7 жовтня. Прощання відбудеться в Будинку трауру.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100