реклама

реклама

Очільник обласної ради Анатолій Підгорний відзначив черкащан, які стали  призерами світового чемпіонату з годзю-рю карате. Змагання відбулися в Італії 8-11 вересня. Черкащину на них представили учасники спортивного клубу "Будокан".  У підсумку юні каратисти привезли 12 нагород.

DSC_0147


  • "Золото" здобули: Лев Силка, Микола Каплун та Богдан Мельник. Хлопці перемогли суперників у розділі командного ката годзю-рю (8-9 років). Олександр Красинець також здобув перемогу в цьому розділі, однак у категорії 10-11 років.
  • "Срібло" в командному ката годзю-рю серед дівчат 10-11 років вибороли: Ангеліна Головня, Аделіна Наконечна та Софія Левченко.
  • "Бронзу" отримали: Єгор Рогожкін, Олександр Сахно та Денис Кривущенко.

Тренер спортсменів Андрій Мельник посів третє місце в розділі особистого ката годзю-рю в категорії 35+.

DSC_0153

- Щиро вітаю маленьких черкащан та їхнього тренера з потужним результатом. Вони так багато працювали, аби цього досягти. Переконаний, ці діти ще не раз покажуть світові свою майстерність та наполегливість. Пишаємося нашими переможцями і дякуємо захисникам за те, що ці діти мають змогу займатися і досягати таких результатів, - додав Анатолій Підгорний та вручив спортсменам Почесні грамоти й подарунки.

DSC_0070

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100