реклама

реклама

ПАТ «Черкасиобленерго» постійно працює над оновленням та модернізацією електронних сервісів. Для зручності та комфорту споживачів віднині дізнатися про планові, позапланові та аварійні відключення можна за допомогою паблік акаунту Viber, чат-боту Telegram та особистого кабінету споживача.

Qo7uiv74hUKAU_GCfAOcxU6daPbNEW-K


Для того, щоб користуватися послугою у Viber Вам необхідно під’єднатися до паблік-аккаунту ПАТ«Черкасиобленерго» та пройти процедуру реєстрації. З детальною інструкцією про під’єднання та реєстрацію можна ознайомитися за посиланням.

Після успішної реєстрації у Вас з’явиться можливість переглядати інформацію про планові, позапланові, аварійні відключення електроенергії.

Перейшовши у паблік-аккаунт ПАТ «Черкасиобленерго», Вам необхідно натиснути «Головне меню», після чого відобразиться привітання та меню у якому з’явиться розділ «Перерви електроживлення». Перейшовши у розділ «Перерви електроживлення», система автоматично визначить ваші дані і згенерує інформацію про планові, позапланові, аварійні відключення електроенергії або їх відсутність.

1665310017_1

Якщо у Вас додано декілька особових рахунків, система визначить інформацію по усіх рахунках.

1665309985_2

Для того, щоб користуватися послугою у Telegram Вам необхідно під’єднатися до чат-боту ПАТ«Черкасиобленерго» та пройти процедуру реєстрації. З детальною інструкцією про під’єднання та реєстрацію можна ознайомитися за посиланням.

Перейшовши до чат-боту ПАТ«Черкасиобленерго», Вам необхідно натиснути «Головне меню», після чого відобразиться привітання та меню у якому з’явиться розділ «Перерви електроживлення». Перейшовши у розділ «Перерви електроживлення», система автоматично визначить ваші дані і згенерує інформацію про планові, позапланові, аварійні відключення електроенергії або їх відсутність.

1665310198_1

Якщо у Вас додано декілька особових рахунків, система визначить інформацію по усіх рахунках.

1665310158_2

Також дізнатися про планові, позапланові, аварійні відключення електроенергії Ви маєте можливість в особистому кабінеті споживача. Зареєструватися можна за посиланням.

Після реєстрації Ви можете увійти в кабінет та у розділі «Перерви електроживлення» дізнатися усю необхідну інформацію.

1665310285_1

Про це повідомляє пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго».

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Весело 12.10.2022 14:18
Який де..л вигадав таку ідіотську форму реєстрації? Обленерго, ви працюєте для людей чи проти людей? Схаменіться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Людмила 12.10.2022 10:50
Дуже цікаво, коли уже відключили світло як можна узнати через вайбер (за відсутності інтернета - бо світло уже вимкнули) до котрої години не буде світла!!!!!! Спочатку потрібно графік написати на сайті обленерго, а уже потім відключати!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Viber 11.10.2022 19:12
Моїй прабабусі більше подобається користуватися чат-ботом Telegram, а прадідусь зациклився на особистому кабінеті споживача. Обоє раді наданій можливості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Олена 11.10.2022 14:13
Про планові відключення потрібни донести населенню, тут, а не пройти три пекла реєстрації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100