На війні проти російських окупантів 4 жовтня загинув захисник Володимир Кузьмишин.

Про це в соціальній мережі Facebook написав голова Чигиринської міської територіальної громади Віктор Харченко.

311291680_841281193537731_1367881101978441818_n

Володимир Петрович народився 1972 року в Житомирській області, освіту здобував в Київському училищі, довгий час працював в м.Київ. В 2000-х роках переїхав з родиною на Чигиринщину, в с.Іванівка. Приймав активну участь у житті села, допомагав вирішувати нагальні питання. Деякий час працював головою Іванівської сільської ради.

25 квітня 2022 року був призваний на військову службу. Але 4 жовтня ворог безжально обірвав життя Героя, стрільця - зенітника зенітно ракетного відділення окремого батальйону бригади територіальної оборони Черкащини. Небесний легіон наших захисників поповнився ще одним янголом. Церемонія поховання зібрала чисельну скорботну громаду, уклінно, живим коридором проводжали нашого Героя — Володимира Петровича Кузьмишина. На його честь пролунали залпи військового салюту.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного чоловіка, батька, брата, друга... Кожна загибель – це величезна втрата. Щирі співчуття… Жодні слова не опишуть ту біль… Не повернуть рідну людину… – пише Віктор Харченко

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100