реклама

реклама

14 жовтня в Придніпровському суді міста Черкаси відбулося підготовче судове засідання з розгляду справи депутата Черкаської міської ради Олександра Замирайла, якого підозрюють у колабораціонізмі.

311320414_474092674748568_4583111389118573225_n

Про це повідомляє «Вичерпно».

Нагадаємо, депутату міської ради оголошено про підозру в колабораціонізмі. Правоохоронці пред’явили докази, які доводять, що Замирайло планував стати гауляйтером у випадку окупації рашистами Черкащини. Незабаром депутата випустили під мільйонну заставу.

На початку судового засідання суддя Владислав Костянтин просив журналістів припинити фото- та відеофіксацію через відсутність відповідного клопотання. В усному клопотанні журналістам й активістам відмовили.

У суді оголосили півгодинну перерву через брак друкованого документа в адвоката, який підтвердив би право на захист підсудного. Сам адвокат Андрій Смоляр не погодився із вимогою судді та просив про перенесення підготовчого засідання. Суддя натомість дав 30 хвилин, аби цей документ роздрукували.

Під час перерви журналісти подали в письмовому вигляді клопотання про проведення фото та відеозйомки, яке згодом задовольнили.

Після перерви засідання вдалося відновити. Адвокат Замирайла висунув клопотання про закриття судової справи через «відсутність складу злочину». Після видалення до нарадчої кімнати суддя призначив обвинувальний акт до судового розгляду.

Наступне засідання відбудеться 24 жовтня о 14:00.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Петрович 17.10.2022 11:17
В в мордорі, який він так кохає, йому б за таке дали двадцять років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100