На місці колишньої поліклініки по вулиці Рєпіна, що у Смілі, інвестор планує зробити офіси та житло. Про це під час ефіру програми «Четверта влада» на телеканалі ВІККа розповів міський голова Сміли Сергій Ананко, пише ВІККА photo_2022-10-20_12-13-18

Нагадаємо, що приміщення колишньої поліклініки наприкінці вересня було продано на аукціоні через систему Prozorro Продажі за 4 мільйона 200 тисяч гривень.

«Я спілкувався з представником цієї фірми. Поки що вони займаються бюрократичними моментами укладення договору на купівлю-продаж. Кошти ще не надійшли. Приватна фірма повністю хоче відновити благоустрій території, зробити ремонт. У поліклінічному відділені це будуть, можливо, офіси, якісь торгові приміщення, а у відділені стаціонару – можливо, буде житло», – зазначив Сергій Ананко.

Медико-санітарна частина по вулиці Рєпіна не функціонувала протягом 5 років. За цей час міська влада несла витрати на утримання, охорону тощо. Двічі об’єкт виставляли на аукціон.

У вересні відбувся другий аукціон. Найбільшу суму в 3,5 млн грн. запропонувало підприємство із черкаською пропискою. Приватна виробничо-комерційна фірма «Грунт». Засновником і директором є Яніна Чубіна. Фірма спеціалізується на виробництві виробів із бетону, оптовій торгівлі корму для тварин, а також здачі в оренду майна.

Кошти від продажу майна надходять до бюджету розвитку Сміли. Звідти їх можна витрачати лише на розвиток міста: ремонт доріг, тротуарів, ремонти у школах і садочках, придбання обладнання тощо.



реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100